SK EN

Správy

Zapojte sa do nášho workshopu so zdieľaním dobrej praxe!


« Späť k správam

Zapojte sa do nášho workshopu so zdieľaním dobrej praxe!

Publikované dňa 3. jún 2024

story.title

Akým výzvam čelia aktéri súčasných snáh o digitalizáciu, automatizáciu a dekarbonizáciu v kovopriemysle? Čo nám ukazujú skúsenosti z Nemecka a ako z nich môžu ťažiť krajiny V4? Môžu tieto technologické pokroky posilniť kolektívne vyjednávanie?

Pozývame na online workshop so zdieľaním dobrej praxe, ktorý ponúka dve panelové diskusie zástupcov zamestnávateľov a zamestnancov kovopriemyslu zo Slovenska, Česka, Poľska a Nemecka, vrátane Martin Čech z KIA Motors Slovensko.

Podelia sa s nami, aj navzájom, o svoje skúsenosti, plány či obavy v súvislosti s digitalizáciou, automatizáciou a dekarbonizáciou, opíšu stav kolektívneho vyjednávania a preberú aj politické odporúčania pre budúcnosť sociálneho dialógu.

Problematiku účastníkom priblížia aj CELSI výskumníčka Monika Martišková, zakladateľka a výkonná riaditeľka CELSI Marta Kahancová a Barbara Surdykowska z Instytut Spraw Publicznych.

Profesor Gerhard Bosch z Duisburg-Essen Univerzity zas výzvy a príležitosti digitalizácie, automatizácie a dekarbonizácie predstaví z nemeckej perspektívy.

🔗 Spoznajte celý 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐣𝐚𝐭𝐢𝐚, jednotlivých hostí a 𝐳𝐚𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐣𝐭𝐞 𝐬𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐨𝐜𝐨𝐮 𝐭𝐨𝐡𝐭𝐨 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐮:

https://forms.gle/WVRgmyv6egyVCHAKA

 

Newsletter prihlásenie

Prihlasením as na odber, súhlasíte s našimi pravidlami používania.
\