SK EN

News

Národný seminár týkajúci sa zraniteľných skupín na trhu práce a opatrení na ich ochranu


« Back to news

Národný seminár týkajúci sa zraniteľných skupín na trhu práce a opatrení na ich ochranu

Published on Oct. 31, 2023

CELSI Vás srdečne pozýva zúčastniť sa nášho národného semináru k projektu DEFEN-CE. Na projekte DEFEN-CE sa podieľali výskumníčky Marta Kahancová, Monika Martišková, Barbora Holubová a Simona Brunnerová. Seminár sa uskutoční 15. novembra 2023 od 11.00 do 12.30 online na platforme Zoom. Podujatie sa uskutoční v slovenčine resp. češtine a je cielené na českých a slovenských aktérov trhu práce, vrátane odborov, zamestnávateľov, neziskových organizácií pomáhajúcich v integrácii zraniteľných skupín a tvorcov politík relevantných pre trh práce.

Na tomto seminári najskôr odprezentujeme výsledky výskumu týkajúce sa zraniteľných skupín na trhu práce a opatrení na ich integráciu z pohľadu sociálneho dialógu v SR a ČR. Nasledovať bude online panelová diskusia. Panel sme zostavili tak aby došlo k dialógu medzi sociálnymi partnermi aj neziskovou sférou a odhalili sa možné potreby lepšej spolupráce pri tvorbe politík resp. v implementačnej praxi.

Diskutovať budú:

· Michaela Mudroňová, vedúca programu zamestnávania, nezisková organizácia Človek v ohrození · Andrea Svobodová, dátová analytička, Medzinárodná organizácia pre migráciu · Jana Maláčová, poradkyňa Českomoravskej konfederácie odborových zväzov, bývalá ministerka práce a sociálnych vecí ČR · Zuzana Rumiz, výkonná riaditeľka ManpowerGroup Slovensko, viceprezidentka Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR pre oblasť trhu práce a zamestnanosti

V prípade, že máte záujem zúčastniť sa, napíšte nám na simona.brunnerova@celsi.sk a zašleme Vám agendu a link na Zoom meeting.

 

Newsletter sign-up

By signing up, you agree to our Privacy Policy.
\